De största konserterna i oktober, november och december 2024

Musik från världens alla hörn

1. Taylor Swift – Eras Tour

Datum: 18 oktober – 8 december 2024
Plats: Flera städer i USA och Europa
Taylor Swift fortsätter sin framgångsrika Eras Tour med konserter i flera stora arenor runt om i världen. Turnén är känd för sina spektakulära framträdanden och långa setlistor som täcker hela hennes karriär. En höjdpunkt för alla popfans.

2. Shakira – Las Mujeres Ya No Lloran Tour

Datum: 2 november – 15 december 2024
Plats: Flera städer i USA och Europa
Shakira återvänder till scenen med sin turné som hyllar kvinnlig styrka och inkluderar alla hennes största hits. Konserterna är kända för sin energi och starka scenshow.

3. Kasabian och The Streets

Datum: 8-16 november 2024
Plats: Birmingham, Glasgow, London, Manchester (Storbritannien)
Den brittiska rockgruppen Kasabian turnerar tillsammans med The Streets och bjuder på en mix av indie och alternativ rock. Konserterna är en stor attraktion för fans av brittisk musik.

4. The Lightning Seeds – 35-årsjubileumsturné

Datum: 8 november – 14 december 2024
Plats: Flera städer i Storbritannien och Irland
The Lightning Seeds firar 35 år med en greatest hits-turné. Bandet bjuder på klassiska låtar och en nostalgisk resa genom deras långa karriär.

5. Andrea Bocelli

Datum: 30 april – 1 maj 2024
Plats: Palau Sant Jordi, Barcelona (Spanien)
Den legendariska tenoren Andrea Bocelli uppträder i Barcelona med sina tidlösa klassiska verk. Detta är ett måste för fans av opera och klassisk musik.

6. Rammstein

Datum: 11 juni 2024
Plats: Olympiastadion, Barcelona (Spanien)
Rammstein fortsätter att imponera med sina intensiva scenshower. Med pyroteknik och en unik musikalisk stil är denna konsert en upplevelse som inte liknar något annat.

7. Madonna – The Celebration Tour

Datum: 8 januari – 26 april 2024
Plats: Flera städer i Europa och USA
Madonna firar sin långa karriär med en turné som täcker hennes största hits genom tiderna. Ett måste för alla popfans som vill uppleva Queen of Pop live.

8. Twice – Ready to Be World Tour

Datum: 20-21 juli 2024
Plats: Ajinomoto Stadium, Tokyo (Japan)
Den populära K-popgruppen Twice uppträder i Tokyo som en del av deras världsturné. Förvänta dig hög energi och en show fylld av färgglada uppträdanden.

9. NewJeans

Datum: 26-27 juni 2024
Plats: Tokyo Dome, Tokyo (Japan)
K-popgruppen NewJeans gör sin första solokonsert i Tokyo med en show som hyllar deras största hits. Ett spännande tillfälle för alla K-pop-fans.

10. Iron Maiden

Datum: September 2024
Plats: Flera städer globalt
Den legendariska heavy metal-gruppen Iron Maiden fortsätter sin världsturné med konserter som lovar både nostalgi och nya musikupplevelser för rockfans.